Besøk av Jan Bøhler

[mk_image src=»https://fodtfri.no/wp-content/uploads/2013/09/33036599_1957027724330456_2922863293766828032_o.jpg» image_size=»full» desc=»Jan Bøhlers med Shabana Rehman og Maria Khan på Født Fri-kontoret.»][mk_padding_divider]

I dag besøkte Jan Bøhler Født Fri-kontoret for å høre mer om arbeidet vårt.

Vi ser frem til vår åpningsmarkering 1. juni, hvor Jan deltar!

Takk til Jan Bøhler som delte denne hyggelige støtteerklæringen i etterkant av besøket:

– FØDT FRI VIL FORANDRE NORGE: Jeg har vært på besøk hos Shabana Rehman og Maria Khan m fl som er i full gang med å bygge opp organisasjonen Født Fri. De har fått sitt eget «hjem» i nye kontorer som de holder på å innrede i Skippergata. De konservative kreftene som tror de kan fortsette med sosial kontroll i vårt moderne likestilte samfunn er nødt til å tape overfor disse flotte jentene. Hvis ikke alle er fri, er ingen helt fri. De fortjener full støtte og innsats fra oss alle landet rundt!

Følg med på våre sider for mer informasjon om vårt spennende lanseringsprogram!

[mk_padding_divider]