Kulturminister Trine Skei Grandes appell for Født Fri

[mk_padding_divider]

Født Fri tok i mot Kulturminister Trine Skei Grande og stortingsrepresentant Abid Raja under åpningen av Født Fris lokaler 1. juni.

Daglig leder i Født Fri, Shabana Rehman, tok sammen med styreleder Jan Sverre Asker, styremedlem Jeyla Rustamova, organisasjonssekretær Morten Guldberg og prosjektleder Maria Khan i mot Kulturminister Trine Skei Grande og stortingsrepresentant Abid Raja under åpningen av Født Fris lokaler 1.juni.

Vi er spesielt glade for at det var Kulturministeren som offisielt klippet snoren og erklærte stiftelsen for åpen, da det synliggjør at storsamfunnet står sammen med oss i å kjempe for alles rett til å ta del i frihetskulturen!

[mk_padding_divider][mk_image src=»https://fodtfri.no/wp-content/uploads/2018/06/IMG_1088.jpg» image_size=»full» desc=»Oslo 2018.06.01. Daglig leder Shabana Rehman Gaarder inviterte til historisk åpningsmarkering for stiftelsen Født fri. Blant deltakerne på åpningseremonien var kulturminister Trine Skei Grande og stortingsrepresentant Abid Raja. Foto: Tore Meek/NTB scanpix»][mk_padding_divider]

Født Fri skal ikke arbeide for en endring. Vi ER endringen.

Fra Trines flotte tale under åpningen vil vi spesielt fremheve disse ordene: «Negativ sosial kontroll har alltid vært en viktig kamp. Det handler om hvert enkelt menneske frihet og valg.»

Om bevilgningen til Født Fri uttaler hun: «Vi gir dere bare en mulighet, og så er det dere som må gripe den og jobbe videre. Mange av dere har stått i front lenge og vet hva det betyr. Men husk på alle nye som kommer, de trenger å ha noen frontkjempere som de kan få en klem fra, eller få en oppmuntring fra. Min utfordring til dere er å klare å bygge videre, klare å være til stede for alle, for alle generasjoner har sin frihetskamp, og dere står i spissen for den vår har.»

[mk_padding_divider]

Bilder fra åpningen av Født Fri kontorene

[mk_gallery images=»7956,7957,7959,7954,7955″ style=»style1″ item_spacing=»0″ orderby=»post__in»][mk_padding_divider]