Velkommen hjem – Shabanas åpningsappell Født Fri lansering

 I Media, Uncategorized @no, Video

«Velkommen hjem – om individets frihet.»

Sammen med Unity Girls Crew innledet Født Fri-leder Shabana Rehman fredag 01. juni stiftelsens åpningsmarkering med frihetens dans, hvor Født Fri-fuglen ble sluppet fri. I tillegg til at Shabana fremførte «Velkommen hjem – om individets frihet», holdt blant annet Hadia Tajik og Abid Raja sterke og rørende appeller.

Her følger Shabanas tale, som sammen med alle de andre appellene vil publiseres i våre kanaler, en etter en. Dette erklærer offisielt at Født Fri nå er igang med vårt viktige arbeide for frihetskultur og universelle menneskerettigheter, på tvers av kjønn, legning, etnisitet eller tro.

Takk for at du ser på, og deler.

Start typing and press Enter to search

Oslo 2018.06.01. Daglig leder Shabana Rehman Gaarder inviterte til historisk åpningsmarkering for stiftelsen Født fri. Blant deltakerne på åpningseremonien var kulturminister Trine Skei Grande og stortingsrepresentant Abid Raja. Foto: Tore Meek/NTB scanpix