Engasjer deg!

[mk_padding_divider][mk_image src=»https://fodtfri.no/wp-content/uploads/2018/05/Bilde-26.04.2018-13-37-02.jpg» image_size=»full» desc=»Dana Æsæl Manouchehri og Shabana Rehman.»][mk_padding_divider]

Et gammelt ordtak blant aktivister sier at alt som skal til for at undertrykkerne skal vinne er at gode mennesker står passive på sidelinjen. Vi inviterer derfor alle til å stå opp mot undertrykkere av alle slag, og engasjere seg.

 

Å engasjere seg er ikke alltid like lett. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte, hvordan man skal gjøre det, hva man kan gjøre. Å stå opp for noe er tøft, å møte motstand kan være vanskelig, det kan bli ensomt.

Gjennom Født Fri har vi bygget en plattform, en familie og et hjem for aktivister som ønsker å arbeide mot undertrykkende krefter. Her kan du finne råd om hvordan du kan ta opp dine kampsaker, du kan få støtte i å skrive debattinnlegg og delta i samfunnsdebatten, du kan få hjelp fra likesinnede når du møter motstand.

Gjennom Født Fri har vi gjort det litt lettere å engasjere seg.

Ta kontakt om du har en kampsak, om du har noe du ønsker å si, om du ser urettferdighet og undertrykkelse, om du ønsker å gjøre ditt samfunn bedre, om du vil engasjere deg! Vi er her for å bistå.

[mk_padding_divider]