• Shabana Rehman Gaarder Daglig leder

  Shabana Rehman Gaarder er Daglig Leder i stiftelsen Født Fri. Hun startet som spaltist i VG i 1996. I 1999 debuterte hun som stand-up komiker. Rehman har vært spaltist i en rekke norske og internasjonale medier, deriblant for Dagbladet, Aftenposten det danske Dagblad Information, NRK og VG.

  Hun har fått internasjonal oppmerksomhet, og er bl.a. intervjuet i Time Magazine og The New York Times og har markert seg offentlig i kampen for individets frihet og menneskerettigheter.

  I 2002 vant Rehman Fritt-Ords pris for sin uredde og langsiktige innsats for å bygge bru mellom kulturer.

  Telefon: +47 403 81 639

 • Morten Guldberg Organisasjonssekretær

  Morten Guldberg er Organisasjonssekretær i Født Fri. Han har jobbet de siste 11 år i Kantar TNS, Norges eldste og største markedsanalyseinstitutt, med hovedvekt på administrasjon og ledelse.

  Guldberg er styreleder i den norske skeptikerforeningen Skepsis, tidligere styreleder i foreningen Ateistene, og grunnlegger av Eureka!, en forening som arrangerer foredrag relatert til vitenskapsformidling og kritisk tenking.

  Guldberg er også initiativtaker til Sekulær Feministisk Front (SeFF), og med generelt sett lang erfaring fra organisasjonslivet som aktivist og idealist. Han driver også nettportalen Rasjonalitet, som promoterer humanisme, kildegransking og faktasjekking.

  Guldberg har studert religionsvitenskap og historie, og arbeidet tidligere i kulturlivet både administrativt og som arrangør.

  • Telefon: +47 975 21 635

Start typing and press Enter to search