MeToo var starten. Nå er det tid for I Empower Me, og DU er invitert!

I samarbeid med I Empower Me ønsker vi i Født Friå invitere deg til en helt unik konferanse på Gimle Kino i Oslo nå på lørdag 13.oktober.

Vi åpner dørene allerede kl. 09:00, men selve konferansen starter 10:00, og varer til 16:00. Det vil bli servert enkel frokost og lunsj.

Konferansier og co-founder av I Empower Me,Melodi Attari, og Født Fri-leder Shabana Rehmaner i gang med de siste forberedelser.

– Vi gleder oss til å se deg!

Det er begrenset med plasser så reserverer din billett allerede nå:

https://www.deltager.no/i_empower_me_13102018

Med I Empower Me-konferansen ønsker vi å bringe MeToo-debatten videre. Målet er å inspirere, provosere, skape ettertanke – og skape debatt om kvinners fremstilling i det offentlige rom!

For fullt program:

https://www.facebook.com/events/941306226076302/

Her er noen smakebiter:

Direktør, forfatter og journalist Hilde Charlotte Solheim, forretningskvinnen Rebecca Mahboubi, debutant-forfatter Sally KamaraMentor-Lelo Co-Founder Latifa Anda og Født Fri-leder Shabana Rehman kommer til å inspirere oss gjennom å dele sine verktøy om hvordan de selv tok grep om sine liv, sin egen definisjon og skapte sine egne liv.

I Empower Me-initiativtaker og Co-Founder Melodi Attari vil også fortelle hvordan hennes engasjement startet. Sara Mohammad fra GAPF – Glöm Aldrig Pela och FadimeMino Danmark-prosjektleder Aida AmmaryAdvokatforumMarit Vik og Womens Advancement Hub Co-FounderAisha Fayyazi vil alle delta i en panelsamtale ledet av Shabana Rehman.

Vi har også gleden av å annonsere at artisten Mira Craig vil opptre for I Empower Me.

Start typing and press Enter to search

Laial AyoubMindre alene sammen - Mats Liland - Født Fri