Mange spør «hvorfor driver du med dette The Human Aspect greiene»?

Er det ikke noe annet du kan holde på med?

Jo, det er det helt sikkert, men når du møter mennesker som Hina Lie Qazi-Aarud og kan være med å bidra til at hennes utrolige historie kan inspirere andre mennesker som står midt i det helvete hun stod i, til å ta steget ut. Vel da føler jeg at min mangel på fritid er verdt det X 10….

Når jeg får lov å jobbe med de utrolige menneskene i teamet vårt som hele tiden vokser med nye flotte mennesker og som om ikke det var nok, samarbeide med organisasjoner som Født Fri som jobber for å få mennesker ut av negativ sosial kontrol hver dag, vel da er det bare å smile og jobbe på videre, sier Jimmy Westerheim.

Hina er en av de 6 intervjuene vi har laget om veien ut av negativ sosial kontrol, så du kan finne Rania, Dana og Latifa allerede ute og snart kommer Vikram og Noman også, fordi det er ikke bare et svar, det er mange veier ut av alle utfordringer på denne planeten.

Tusen takk til alle som bidrar og som sørger for at ingen skal noengang stå alene i en livsutfordring igjen så lenge vi i The Human Aspect er her.

Start typing and press Enter to search

Mindre alene sammen - Mats Liland - Født FriShabana Rehman. Foto: Audun Braastad/Scanpix