Stovnerrevyen er et samarbeidsprosjekt mellom Stovner videregående skole og Født Fri. Fjorårets revy gjorde stor suksess i «Revy-NM» der den fikk «Årets talent»-pris.

Shabana Rehman er produsent for både revy og filmproduksjon og forteller at da liveforestillingene måtte avlyses pga. korona i mars så var det ikke snakk om å gi opp.

Ville ikke gi oss
– Vi bestemte oss for å lage en filmversjon av revyen i stedet, og tok med oss Stovnerungdommen helt fra Groruddalen til Horten, der vi gjorde opptakene i august, forteller Shabana.

Andreåret kjempeviktig
– Det var veldig viktig for oss å få til en revy i år også fordi hele prosjektet handler om å gjeninnføre revy som tradisjon på Stovner VGS. Det er mange, mange år siden Stovner VGS hadde revy sist. Det er veldig viktig for alle oss som er involvert at fjorårets revy ikke ble et engangstilfelle. Da er andreåret kjempeviktig, og derfor var vi fast bestemt på å gjennomføre også i år – korona eller ei.

Håper på filmpremiere i oktober
Innspillingen var ferdig allerede i midt av august, men det er mye etterarbeid som skal gjøres før Stovnergjengen kan slippe filmen på nett.
– Vi håper det kan skje i begynnelsen av oktober, sier Shabana Rehman.


Filmplakaten for årets Stovnerrevy er allerede klar!